Blaha: Oklamali vás. Sľubovali, že už nikdy nebude celoplošný lockdown ani núdzový stav. A je to tu … Lockdown až do jari!

24.11.2021 | 20:00
  55
… a ľudia majú jediné právo - celý deň otročiť a večer ísť domov, zapnúť telku a nechať si vymývať mozog Markízou. Šťastný a veselý fašizmus.

PRIPRAVTE SA - DVOJTÝŽDŇOVÝ LOCKDOWN SKONČÍ V APRÍLI

Podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha komentoval na sociálnej sieti ešte väčšie sprísnenie totalitných korona-opatrení vládou Eduarda Hegera (OĽaNO):

Je to tu. Lockdown až do jari. Alebo je niekto taký naivný, že verí, že to bude fakt trvať len dva týždne?

1. Celý rok klamali. Na čele s prezidentkou Čaputovou. Vraj vakcína je sloboda - choďte to teraz vysvetľovať zaočkovaným.

2. Naleteli. Škaredo naleteli. Väčšina z nich si dala vakcínu kvôli tomu, aby mohli chodiť po baroch, nemuseli sa testovať, aby neprišli o prácu a aby mohli cestovať. Kvôli tomuto to riskli - nie kvôli zdraviu.

3. A dnes majú výsledok. Budú sedieť v domácom väzení - vitajte medzi nami podľuďmi, priatelia. Oklamali vás. Sľubovali, že už nikdy nebude celoplošný lockdown ani núdzový stav. A prask - je to tu.

4. Prezidentka Čaputová ešte pred pár týždňami slávnostne vyhlasovala, že Slovensko je na tretiu vlnu pripravené - to sa fakt nájde niekto na Slovensku, kto by tejto dáme ešte veril?

5. A to fakt je ešte niekto na Slovensku zvedavý na limetkového šaša, čo ešte aj v tejto chvíli vrieska po opozícii? Proste podviedli ľudí. A kvôli nim umrú ďalšie tisíce. Bodka.

6. Čo je hrozné, dnes vyriekli ortieľ aj nad tisíckami rodín, ktoré prídu o obživu. Odsúdili k hladu obchodníkov, živnostníkov, prevádzky a hotely. Zase im nič nedajú, zase ich nechajú napospas.

7. Zahraničné reťazce zase budú nechutne bohatnúť na úkor malých slovenských predajní a Matovič sa ešte aj vyhráža slovenským živnostníkom, že im násobne zvýši dane.

8. Toto je tá úžasná pravica. Toto je to úžasné Slušné Slovensko. Pomáhať nadnárodným reťazcom a bankám.

9. A ľudia majú jediné právo - celý deň otročiť a večer ísť domov, zapnúť telku a nechať si vymývať mozog Markízou. Šťastný a veselý fašizmus.

10. Mimochodom, myslíte si, že sa prišli poradiť s parlamentom? Nie, oni tu už vládnu ako obyčajní tyrani. O lockdowne sme sa dozvedeli z Denníka N. Perfektné.

11. V parlamentnej demokracii to tu riadia vládnymi dekrétmi a Mikasovými vyhláškami. To aj Hitler mal viac úcty k parlamentu.

12. A od zajtra tu budú pišťať, že musíme mať povinné očkovanie. Nech to idú vysvetľovať pánovi z Námestova, ktorý im dnes zomrel po tretej dávke hneď, ako vyšiel z vakcinačného centra - ďalšia obeť tejto vlády.

Jediné, čo vedia, je huckať Slovákov proti sebe. Huckať na ľudí policajtov. Huckať všetkých proti všetkým.

Celé zle, toto je celé zle.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti