JUDr. Weis: Kam sa podela kategória občanov s kontraidikáciami?

02.12.2021 | 10:45
  8
Rímsko-slovenská ríša pri hre Divide et impera (Rozdeľuj a panuj) na triedenie občanov podľa zdravotného stavu zabudla na podstatnú - 1. kategóriu občanov.

Chlieb a hry. Očkovacia lotéria, na ktorú sa zložili nezmyselne aj neočkovaní a 500-eurová sci-fi(tness) poukážka pre dôchodcov. 

Divide et impera. 3 kategórie občanov. O-T-P (Obalamutení, Trpiaci, Prečkávajúci). Trpiaci z rovnice o chvíľu vypadnú a budú sa musieť preradiť. Je tu však aj iná početná kategória, nazvime ju Z (Zobudení), ale tých triedenie nezaujíma, je im to jedno. Hru skôr alebo neskôr pochopili a vystúpili z hracieho poľa. A o tomto probléme sa v zmysle pravidiel mainstreamu nehovorí, a preto čo? No predsa podľa pravidiel hry neexistujú.

Rímsko-slovenská ríša však pri hre na triedenie občanov podľa zdravotného stavu zabudla na jednu podstatnú:

  • kategóriu s kontraidikáciami. Inými slovami na tých, ktorí sa očkovať zo zdravotných dôvodov nemôžu. Pozor, nejde však o omyl. Ide o priamy úmysel. Pretože s rovnakou kategóriou sme sa už stretli pri nosení rúšok v školách a úrady verejného zdravotníctva deti s kontraidikáciami bez milosti odmietali. Nepatríte do kategórie, váš problém… Ekzémy, astma? No a? Ak nie ste autista, my tu pre vás nie sme. Sťažujte sa, kde chcete. My vieme, že nemáte účinný prostriedok nápravy. Áno, aj pri deťoch. Hanebne. Bez emócii. Bez výnimky. Lekári si mohli potvrdenia o kontraindikáciách páliť v kozube.

Ozval sa nám jeden náš, povedzme, čitateľ, ktorého anonymizované podania by sme radi zverejnili. Preukazujú pomerne jasne, že na kategóriu s kontraindikáciami sa akosi – no, zabudlo.

Prečo? Lebo ide o najmenej ovládateľnú skupinu cez tzv. „vakcíny“. A ak by skupina vznikla, čo logicky musí, budeme možno svedkami najväčšieho papierového zhoršenia zdravotného stavu obyvateľstva v histórii Slovenska v zmysle príbalových letákov aktuálne distribuovaných biologických zbráni nesúcich kód S proteínu. Najmä v čase, keď sa plánuje dať zbohom kategórii T. A je po hrách aj deľbe a to bude zrejme v rozpore s doktrínou určenou z územia mimo republiky. A to bude zase besnenia. S týmto sa totiž v pláne, akoby som to riekol… nepočítalo.

A to sme neotvorili už kedysi spomínané katégorie trans-očkovaných (tí, ktorí očkovaní nie sú, ale sa tak cítia) a neočkovaných pre rozpor s vieroukou ich náboženstva a mnoho mnoho ďalších…

A ako inak, Úrad verejného zdravotníctva nič netuší, veď iba plní akýsi vestník akýmisi vyhláškami. Pýta sa preto sám Ministerstva zdravotníctva SR, prečo on, Úrad verejného zdravotníctva SR na tú kategóriu pri tvorbe svojho všeobecne nezáväzného predpisu vlastne zabudol. Veselé? Ani nie, skôr to začína byť, ako by povedal istý nemenovaný odborník z konzília – zlatým štandardom.

Páči sa – tu sú prílohy. Veselé čítanie.

Žiadost o sprístupnenie informácií na základe zákona 211/2000 Z.z.

Upresnenie

Odpoveď č.1

Odpoveď č. 2 – postúpenie

Odpoveď č. 3

Zdroj: Advokátska kancelária Weis & Partners


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti