MUDr. Mesík: Za jasania a radostného pritakávania kontrahovaných médií sa nám tu rozbieha nová fáza drancovania štátnych financií v podaní korupčno-plagiátorskej vlády

25.11.2021 | 11:00
  7
Nový kšeft sa volá molnupiravir. A servilní podvodníčkovia a zväzáci jasajú a tliachajú - "prvá tabletka, ktorá pomáha…“, píše vo svojom príspevku analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík.

Za jasania a radostného pritakávania kontrahovaných médií sa nám tu rozbieha nová fáza drancovania štátnych financií v podaní korupčno-plagiátorskej vlády. Kšeftári sú opäť vo svojom živle - ako pri meganákupoch špajdlí do nosohltanov, remdesiviru, dávok vírusovej mRNA, monoklonálnych protilátok. Nový kšeft sa volá molnupiravir. A servilní podvodníčkovia a zväzáci jasajú a tliachajú - "prvá tabletka, ktorá pomáha..." - viď dole

Molnupiravir - nový, teda len minimálne otestovaný liek od Mercku - stojí v EÚ podľa správ z tlače 700 eur jedno balenie. Takže pri nákupe 70 000 balení hovoríme o kšeftíku za zhruba 49 miliónov eur len na prťavom Slovensku! To sa absolútne oplatilo najať politikov a novinárov celého sveta, aby zakázali používanie Ivermektínu, ako hrob mlčali o zinku, vitamíne D a jeho derivátoch, melatoníne etc. a tliachali o zvýšených hepatálnych testoch, konskom odčervovači a podobne. Všetko, len aby sa masy ľudí nedostali k včasnej, účinnej, bezpečnej a lacnej liečbe.

Vitamín D aj zinok sú síce v terapii covidu rovnako účinné ako molnupiravir (ak máme veriť biednym piatim štúdiám) - a IVM a melatonin oveľa účinnejší - a všetky sú nepochybne aj oveľa bezpečnejšie - ale ako má veľký farmabiznis a štátni kšeftári zbohatnúť na látkach čo stoja po jednom eure?

K tabuľke:

V 1. stĺpci je meno prípravku,

v 2. stĺpci miera zlepšenia podľa štúdií v %,

v 3. počet vedeckých prác (takže o vitamíne D ich hodnotili 53, o zinku 20 - o 700 x drahšom molnupiravire celých 5),

v 4. stĺpci počet pacientov v štúdiách ( vitamín D 66 000, zinok 50 000 - molnupiravir 2000 - takže o jeho nežiadúcich účinkoch vieme zaručene len úplné minimum)

a v 5. stĺpci cena za jednu kúru

A jasot kontrahovanej tlače:

"Dušan Mikušovič - Slovensko kúpi 70-tisíc balení molnupiraviru, prvej tabletky, ktorá pomáha pri liečbe covidu"

Infektológ Peter Sabaka víta nákup molnupiraviru na liečbu covidu, ktorý sa podáva v kapsulách. „Je lacnejší ako monoklonálne protilátky a je mimoriadne účinný v prevencii ťažkého priebehu hospitalizácie a smrti. Ak sa nasadí počas prvých piatich dní od nástupu symptómov, tak o 50 % znižuje riziko, že človek bude potrebovať nemocnicu.“

George Orwell by mal z propagandistov vládnej tlače veľkú radosť

V zemi, v ktorej sa hrubé štátne násilie a orgie propagandy premenujú na "záujem", sa otroctvo stáva slobodou, vojna proti vlastnému národu mierom, a záplava lží pravdou. 1984 ako vyšitý.

Všetkým tým, čo podľahli vládnemu nátlaku želám čo najmenšie následky - a, so železnou zákonitosťou, šťastnú druhú, tretiu a ďalšie dávky. Každý je strojcom vlastného šťastia, každý nesie zodpovednosť za vlastný život - za nikoho ju neponesie žiadna vláda.

Z K-tlače:

" Záujem o očkovanie citeľne rastie, podľa predbežných údajov podali minulý týždeň 44-tisíc prvých dávok vakcíny proti covidu. Týždeň predtým 33-tisíc. Pritom v októbri bolo tempo očkovania len asi 12-tisíc dávok za týždeň..."

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti