Petícia na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín

30.09.2021 | 10:45
  14
Dňa 12.apríla 2021 podali slovenskí advokáti  na Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu podanie vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov s množstvom zásadných dôkazov preukazujúcich tvrdenia ohľadom masového testovania na COVID-19, ktoré následne 12.mája 2021 doplnili podaním týkajúcim sa uvedenia, distribúcie a použitia experimentálnych verzií „COVID-19 vakcín“ (vedené ICC pod č. 133/21).

 

Advokátka a bývala zástupkyňa Slovenska na Európskom súde pre ľudské práva Marica Pirošíková v tejto súvislosti informovala, že spoločné podanie právnikov 20. septembra 2021 svojim otvoreným listom podporili aj obete holokaustu Moshe Brown, Hillel Handler a Vera Sharav, ktorí prežili genocídu nacistických koncentračných táborov, kde sa uskutočňovali rôzne neľudské lekárske pokusy na väznených osobách.

V liste obete holokaustu, ktoré prežili zverstvá spáchané proti ľudskosti počas druhej svetovej vojny, okrem iného uvádzajú, že cítia povinnosť nasledovať svoje svedomie a napísať  list na podporu spoločnej žiadosti o vyšetrovanie predloženej ICC v mene Spojeného kráľovstva, Slovenska, Francúzska a Českej republiky 12. augusta 2021, ktorá zahŕňa aj svedectvá Dr. Richarda Fleminga, profesora Luca Montaigniera a Dr. Kevina McCairna.

Viac v článku TU.

Advokátska kancelária Weis & Partners informovala na svojej stránke o stúpajúcej podpore uvedenej žaloby:

„Chceme ukázať, že nielen zopár právnikov, lekárov a vedcov zo Slovenska má záujem o riešenie situácie na Medzinárodnom trestnom súde. Chceme, aby bolo spravodlivosti učinené zadosť skôr, ako siahnu na naše deti. Ak to tak citíte tiež, šírte tento odkaz a podpíšte, prosím, túto petíciuu,“ výzyva ľudí JUDr. Peter Weis a pripája link na petíciu, ktorú môžete nájsť TU.

Zdroj: Advokátska kancelária Weis & Partners / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti