Rúškové covid-gestapo v policajných uniformách terorizovalo 67-ročnú dôchodkyňu nútením prekryť si dýchacie cesty v trenčianskej MHD. Policajti vyvolali konflikt, ktorý skončil útokom a seniorke hrozí 5 rokov väzenia

12.11.2021 | 20:25
  59
Príslušníci Policajného zboru SR sústavne zvyšujú napätie medzi občanmi a vyvolávajú vyžadovaním plnenia podzákonných noriem konflikty v spoločnosti.

 

Polícia v Trenčíne riešila v posledných dňoch bizarný prípad dôchodkyne, ktorá si odmietla nasadiť respirátor v prostriedku mestskej hromadnej dopravy. Najprv nerešpektovala výzvu, aby si horné dýchacie cesty prekryla, následne odmietla opustiť dopravný prostriedok. Policajti 67-ročnú dôchodkyňu upozornili, že ak výzvu neuposlúchne, použijú voči nej donucovacie prostriedky. 
 
„Následne, keď sa ju polícia pokúsila vyviesť von, mala si sadnúť na podlahu autobusu a odmietať sa postaviť, pričom mala kopnúť jedného z príslušníkov polície do tváre a spôsobiť mu poranenie,“ opisuje polícia ďalšie dianie.
 
Žene v súvislosti s fyzickým útokom na policajta hrozí väzenie. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie za prečin útoku na verejného činiteľa. „V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi tohto skutku trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ dodáva polícia.
 
Diskutujúci v komentároch pod príspevkom o útoku na policajta držia stranu dôchodkyni, ktorá odmietla dodržiavať pravidlá covid automatu.


 

Heger s Mikulcom legitimizujú policajnú brutalitu voči Slovákom, ktorú odštartoval Hamran. Šokujúci zásah policajtov voči ľuďom bez nasadeného rúška v piešťanskom obchode LIDL je vraj v pohode

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) považuje minulotýždňový zásah polície v Piešťanoch voči ľuďom bez rúšok za absolútne legitímny. Policajtom deklaroval plnú podporu.

"Absolútne odsudzujem správanie ľudí, ktorí prídu do obchodu a nedodržiavajú protipandemické opatrenia, ktoré sú dané a legitímne," povedal Mikulec. Poukázal na to, že dodržiavaním opatrení nechránia len sami seba, ale aj ostatných.

Napadnutie policajta je podľa šéfa rezortu "cez čiaru". "Budem trvať na postihovaní takýchto ľudí," zdôraznil. Odsúdil, že sa rozširujú osobné údaje policajtov, poskytnúť im chce ochranu. Prijímať sa majú aj ďalšie opatrenia.

Zákrok polície v nákupnom reťazci v Piešťanoch považuje premiér Eduard Heger (OĽANO) za primeraný. Predseda vlády to uviedol na sociálnej sieti.

Zdôraznil, že narušovanie verejného poriadku zo strany jednotlivcov a takýmto spôsobom štát nemôže tolerovať.

"Je smutné, ale zároveň ani neprekvapuje, že miesto toho, aby sme sa v časoch krízy spojili, Robert Fico a ďalší z bezpečia svojich poslaneckých funkcií povzbudzujú ľudí k agresii," skonštatoval Heger. Podľa neho sa nevedia zmieriť so spravodlivosťou a "vsadili na zlobu a rozvrat".

Hamran sa chystá vyznamenať policajtov, ktorí brutálne spacifikovali zdravotne postihnutého muža bez nasadeného rúška

Policajnú brutalitu odštartoval dočasný policajný prezident Štefan Hamran, ktorý sa tento týždeň vyjadril, že sa chystá odmeniť policajtov, ktorí v Prievidzi brutálne spacifikovali zdravotne postihnutého muža bez rúška.

Policajti ho vyviedlo von spôsobom, ktorý väčšine ľuďom prišiel brutálny. Miestami muža ťahali po zemi. Hamran sa teraz chystá týchto policajtov vyznamenať.

Podľa neho sa títo policajti dokázali postaviť neprispôsobivému občanovi. Ten mal vraj v minulosti už dočinenia s verejným činiteľom.

Policajný prezident sa zároveň pochválil, že policajti budú vzhľadom na právnu bezvedomosť vybavení kartičkami, ako majú konať.

Viac vo videu:

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) hecoval po policajnom prezidentovi Hamranovi, ministrovi vnútra Mikulcovi a premiérovi Hegerovi nenávisť voči skupine obyvateľov nespokojných s vynucovaním nezákonných nariadení. Slovákov bez rúška označil za opice, vandalov, grázlov a dezolátov, proti ktorým by sa mohlo ešte tvrdšie zasiahnuť.

VIDEO: Ako môže vyústiť výsledok šikany občanov zo strany štátu, médií a korporácii, ktoré vďaka nezmyselným nariadeniam v kombinácii s policajnou brutalitou vyvolávajú v spoločnosti napätie a nenávisť

Americký thriller Voľný pád je mementom a varovaním pred skratovým konaním jednotlivcov v dôsledku pokračujúcej šikany štátu a totalitným praktikám režimu.

„Príliš hlučne sa zabávajúce deti, hádajúce sa páry a naozaj neznesiteľné sparno... Takáto kombinácia je už sama o sebe dosť desivá, no ak k tomu ešte pridáte i koniec náročného pracovného dňa, ktorý rozhodne nepatrí medzi vaše najšťastnejšie, a cestou domov uviaznete v zdanlivo nekonečnej dopravnej zápche sprevádzanej všetkými už spomenutými extrémne stresujúcimi faktormi, pred ktorými nemáte kam uniknúť, môže sa bez problémov stať, že vám skrátka prasknú nervy! Nuž a presne to sa stalo i Williamovi Fosterovi (Michael Douglas), inak úplne obyčajnému, slušnému a ničím zvláštnym nevynikajúcemu americkému občanovi, ktorý sa ponáhľal domov. Jeho prípad totiž dokonale potvrdzuje nadčasovú platnosť starého známeho „tichá voda brehy myje“! Všetko sa to začalo v istom momente, keď duševne akoby úplne neprítomný William vystúpil zo svojho auta, len tak ho nechal stáť uprostred dopravného chaosu a vybral sa poobedňajšou horúčavou sužovaným Mestom anjelov domov pešo – s nepríčetným výrazom v tvári, ktorý neveští nič dobré! Beda tomu, kto mu skríži cestu…“

Pozrite si krátku ukážku skratového konania vo filmovej podobe:

Uhrík: Človek s takýmto arogantným správaním by nemohol robiť ani bachara. 17. novembra ideme do ulíc

Na sociopatické vyjadrenia ministra Naďa reagoval na sociálnej sieti aj europoslanec Milan Uhrík:

Toto je nehorázne. Človek s takýmto arogantným správaním by nemohol robiť ani bachara vo väznici, nie ministra obrany.

Ako môže ústavný činiteľ a reprezentant štátu nazývať ľudí vandalmi, grázlami, dezolátmi? Či dokonca vravieť o "odpade spoločnosti"?!

O čo im ide?! O krvavé zásahy polície? Za blbé rúška?! Myslime si o rúškach čo chceme, ale aby kvôli nim policajti mlátili ľudí ako vrahov na úteku je nehorázne.

Jasné, že ľudia už nebudú rešpektovať opatrenia tejto vlády! Ako by aj mohli?! Veď to už človeku vlastná hrdosť nedovolí poslúchnuť takýchto magorov a vlastná česť mu povie - vzopri sa! "Radšej dostanem koronu, ale nebudem slúžiť psychopatom ako otrok!"

Táto vláda chce priniesť do spoločnosti zmier? Normálny život a radosť na budúcnosť? Nikdy. Nemožné.

Verejne vyzývame premiéra Hegera, aby zastavil agresívneho ministra Naďa a ospravedlnil sa ľuďom za jeho hulvátske správanie.

Stále a znovu vravíme, že jediný cieľ k uzmiereniu spoločnosti a prekonaniu krízy je rešpekt k ľuďom a zavedenie dobrovoľnosti opatrení, viď môj rozhovor pre TASR.

V konečnom dôsledku je to efektívnejšie, ako nútená šikana celého národa.

17. novembra ideme do ulíc - postaviť sa slušným spôsobom proti tejto arogancii.

„Sme sa už zbláznili? Aby na ľudí bez rúška naskákali policajti a tĺkli ich? Aký zákon taký občan porušuje? Toto je principiálny fašizmus!“ reaguje nahnevaný Kaliňák na policajnú brutalitu hecovanú Hamranom, Mikulcom a Hegero-Matovičovým režimom

Predstavitelia Smeru-SD sa na tlačovej konferencii vyjadrili aj k policajnému zásahu v Piešťanoch proti občanom, ktorí chceli nakupovať bez rúšok. Exminister vnútra Robert Kaliňák podotkol, že za 12 rokov vlád Smeru ani pri protivládnych protestoch nezasahovali policajné zložky takýmto spôsobom.

"Zvykol som stávať na strane policajtov, ale teraz som sa na to nemohol pozerať, pretože sa bili práve občania SR," povedal. Exminister podľa vlastných slov chápe policajtov, sú podľa neho v stresovej situácii. Myslí si, že k zásahu ich donútili. Zdôraznil pritom, že je úlohou politikov a vlády nastavovať opatrenia dobre. Podľa Kaliňáka nie je v poriadku "tĺcť ľudí za to, že nemajú rúška".

„My sme sa úplne zbláznili. Policajti boli vyprovokovaní a hecovaní svojimi šéfmi – zakročujte, tvrdo zakročujte voči každému, kto nemá rúško. A čo my sme sa zbláznili, veď to nie je 20 gramov heroínu? Alebo niekto ohrozuje ľudí v podnapitom stave. To sú ľudia, ktorí vyjadrujú svoj názor, svoj odpor. Tak si musím vymyslieť stratégiu, ktorú urobím tak, že nebudem provokovať ostatných takýmito masakrami v potravinách,“ uviedol Kaliňák s tým, že počas vlád Smeru, oni protestujúcich chránili aj keď protestovali proti nim.

Odmietačov protipandemických opatrení prirovnal k ľuďom, ktorí sa boja pavúkov, či lietania. „Ja som zaočkovaný, ale chápem ľudí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať a my nemáme akékoľvek právo na nich útočiť. Mám jedno riešenie – zmeňte blbé nariadenia, ktoré vyvolávajú túto agresiu,“ rozohnil sa exminister vnútra. Za tento stav nie sú podľa neho zodpovední protestujúci, ani policajti, ale politici, ktorí rozdeľujú spoločnosť. „To je otrasné,“ zhodnotil Kaliňák.

Viac vo videu:

Celú tlačovú besedu predstaviteľov strany Smer-SD si môžete pozrieť TU.

VIDEO: Pozatýkaní ľudia majú pravdu, keď sa odvolávajú na odborné názory, podľa ktorých ukladanie protipandemických opatrení a obmedzení len na základe vyhlášok Mikasovho úradu zaváňa protiústavnosťou, reaguje Fico

Po ďalšom zásahu policajtov proti odporcom nosenia rúšok, tentokrát minulotýždňovom zásahu v jednom z piešťanských obchodov, Slovenskom doslova lomcujú konflikty ľudí a policajtov kvôli dodržiavaniu protipandemických opatrení a obmedzení významne zasahujúcich do základných práv ľudí.

„Pohľad na policajtov ťahajúcich po zemi spútaného invalida v Prievidzi kvôli nenoseniu rúška, či fyzický stret a zatýkanie v Piešťanoch, ktoré nepochopiteľne viedlo až k vzatiu jednej osoby do väzby, toto všetko len zvyšuje hnev verejnosti. Aj pozatýkaní ľudia majú svoju pravdu, pretože sa často stretávajú s odbornými názormi, podľa ktorých ukladanie protipandemických opatrení a obmedzení len na základe vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva nie je s kostolným poriadkom a zaváňa protiústavnosťou,“ uviedol šéf strany Smer-SD Robert Fico.

Podľa neho na Slovensku máme práve na takéto situácie Ústavný súd s právomocami rozhodovať o súlade právnych predpisov s Ústavou SR. Poslanci Smeru-SD sa opakovane s danou témou obrátili na Ústavný súd .

„Generálny prokurátor dokonca sám podal ešte v marci tohto roku návrh na Ústavný súd a inicioval preskúmanie súladu právomoci Úradu verejného zdravotníctva prijímať vyhlášky obmedzujúce ľudí. Generálny prokurátor veľmi správne podotkol, že ak má byť právo nástrojom zvládnutia a prekonania pandémie COVID, nemôže byť proces tvorby a uplatňovania vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva predmetom pochybností o ich zákonnosti a ústavnosti, a žiaľ, ako to vidíme na vlastné oči, už aj dôvodom na vážne konflikty a ďalšie stupňovanie napätia v spoločnosti,“ priblížil trojnásobný premiér.

Situácii by mimoriadne pomohlo, pokiaľ by Ústavný súd SR bezodkladne rozhodol o spomínaných návrhoch, z ktorých návrh generálneho prokurátora mu leží na stole už od 18. marca tohto roku!

Fico sa pridal k výzve mnohých na Slovensku, aby Ústavný súd prispel čo najrýchlejšie k právnej istote a stabilite a dal jasné odpovede na zásadné právne témy, nakoľko pomalosť konania súdu v zásadných veciach vyvoláva oprávnene otázky, aký význam má jeho rozhodnutie napríklad o protiústavnosti väzby, keď ho prijme až po tom, čo je sťažovateľ z väzby prepustený.

„Aký význam budú mať rozhodnutia o neústavnosti protipandemických opatrení, keď už bude po COVIDE? Takéto prieťahy v rozhodovaní Ústavného súdu znemožňujú potom akúkoľvek praktickú nápravu porušovania ľudských práv alebo protiústavnosti právnych predpisov,“ myslí si predseda Smeru-SD.

„Tak ako my v SMERe – sociálna demokracia navrhujeme riešiť narastajúci konflikt a agresivitu demokratickým spôsobom – referendom o predčasných voľbách, tak by aj Ústavný súd mal bezodkladným rozhodovaním prispieť k právnej stabilite, aby svojím rozhodnutím odstránil dôvody, kvôli ktorým dochádza ku konfliktom a hnevu,“ uzavrel Robert Fico.

Viac vo videu:

JUDr. Drgonec: Rúška sa nesmú nosiť zaslepene. Sťažujú dýchanie a donucovaním k sťaženému dýchaniu dochádza k mučenie a neľudskému zaobchádzaniu. Môže ísť aj o dokonaný trestný čin

„Rúška sťažujú dýchanie. O tom v zahraničí píšu a hovoria mnohí odborníci. Naši odborníci o tom nechcú počuť. A predsa netreba veľa. Každý z nás, kto už mal na tvári rúško, to spoznal na vlastnej koži. Rúško sťažuje dýchanie. Ba aj dusí. Vieme to všetci. Potrebujeme vdychovať kyslík, aby sme prežili. Slovami práva, donucovaním k sťaženému dýchaniu v rúšku ide prinajmenšom o podozrenie na mučenie a na neľudské zaobchádzanie. Alebo aj o podozrenie z trestnej činnosti toho, kto bez rozmyslu iných núti používať rúško bez ohľadu na všetky ostatné okolnosti. Dokonca môže ísť aj o dokonaný trestný čin,“ uviedol bývalý sudca Ústavného súdu SR JUDr. Ján Drgonec v júlovom rozhovore pre Parlamentné listy.

Harabin chce do trestného poriadku presadiť päť rokov basy za nútené testovanie, očkovanie a nosenie rúška

Bývalý šéf Najvyššieho súdu a exminister spravodlivosti Štefan Harabin navrhol v súvislosti s týraním ľudí rúškovo šikanou zavedenie do Trestného zákona novú skutkovú podstatu trestného činu - Nútená medicínska diagnostika a prevencia.

VIDEO: Harabin varoval policajtov, nech sa neopovážia ukladať pokuty za nenosenie rúšok, pretože budú niesť trestnoprávnu zodpovednosť

Harabin pre rokom v InfoVojne upozornil policajtov, že udeľovaním pokuty za nenosenie rúšok sa na základe nulitnosti nariadenia budú trestnoprávne zodpovedať. Zároveň im pripomenul, že im v tejto súvislosti nepomôže odvolávanie sa na právne nulitné nariadenie Hlavného hygienika SR Jána Mikasa ani na tzv. protipandemické opatrenia vlády Igora Matoviča (OĽaNO).

Bývalý šéf Najvyššieho súdu v krátkosti upozornil aj na vytváranie atmosféry strachu v spoločnosti. Poukázal tiež na rozdiel medzi alternatívnymi médiami a tzv. alternatívnymi médiami, ktoré sa tvária ako opozične naladené voči korporátnym médiám, ale zo strachu pred systémom doteraz neinformovali o právnej analýze sudcu JUDr. Štefana Harabina a advokátky JUDr. Adriany Krajníkovej.

"Osoba nenakazená koronavírusom nemá právnu povinnosť nosiť rúško. Uloženú pokutu nemusí zaplatiť. Nútenie zdravého človeka používať rúško je zjavne mučením, ktoré je zakázané článkom 3 Dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd," tvrdí bývalý predseda Najvyššieho súdu SR JUDr. Štefan Harabin, ktorý podal trestné oznámenie na Hlavného hygienika SR Jána Mikasa, lebo vydaním nulitných nezákonných opatrení, ktoré sú vynucované pokutou, zneužil právomoc verejného činiteľa, ubližuje ľuďom na zdraví a poškodzuje cudzie práva.

Celú právnu analýzu JUDr. Harabina zo dňa 7.9. 2020 si môžete prečítať TU.

Advokátka JUDr. Adriana Krajníková vo svojom liste predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi (OĽaNO) zo dňa 25.9.2020 upozornila na nulitnosť všetkých Opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR pri ohrození verejného zdravia a súčasne vyzvala na okamžité zastavenie vydávania týchto paaktov, zastavenie ich vykonávania (pokutovanie) a vymáhania pokút.

Celú právnu analýzu JUDr. Krajníkovej si môžete prečítať TU a TU.

Viac sa dozviete aj po vypočutí relácie na rádiu InfoVojna so sudcom JUDr. Harabinom a advokátkou JUDr. Krajníkovou TU.

Harabin: Policajná inšpekcia už stíha vyšetrovateľa, ktorý ma šikanoval v kauze odmietať sa podriadiť nezákonným nariadeniam Mikasovho úradu. Platný právny stav občanovi zákonom neukladá právnu povinnosť nosiť rúško, testovať sa, ani dať sa očkovať

Exminister spravodlivosti a bývalý šéf Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin pred nedávnom reagoval na zrušenie obvinenia za to, že ľudí vyzýval dať si dole rúške raz a navždy:

Policajná inšpekcia stíha Jakuba Podmajerského a ďalších policajtov, ktorí sa podieľali na policajnej šikane mojej osoby v súvislosti s nenosením rúška 17. 11. 2020.

Od samého začiatku Corona – divadla, tvrdím že platný právny stav na území Slovenskej republiky občanovi zákonom neukladá právnu povinnosť nosiť rúško, resp. respirátor, testovať sa, podrobovať sa registrácii na e-karanténu a ani očkovať sa. Existencia uznesení vlády Slovenskej republiky a vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v tejto spojitostí vydávané sú právne nulitné.

V konfrontácii so sorošovským policajtom, Jakubom Podmajerským, sa to bez najmenších pochybnosti ukázalo, keď príslušný prokurátor zrušil obvinenie, ktoré svojvoľne vzniesol voči moje osobe na politický pokyn, dnes už trestne stíhaného, Petra Kovařika.

V tejto súvislosti je potrebné verejnosť oboznámiť s tým, že Policajná inšpekcia už vedie trestné konanie voči Jakubovi Podmajerskému za zneužívanie právomoci verejného činiteľa, lebo nezákonným spôsobom dal moju osobu do kriminálneho pátrania a za porušovanie domovej slobody celej mojej rodiny v spolupáchateľstve s ďalšími policajtami.

Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave voči mne nevedie priestupkové konanie, pretože by mi polícia už dávno doručila uznesenie o postúpení veci na priestupkové prejednanie.

Notoricky známy, bez priestupkového stíhania, je aj prípad, keď som nemal rúško v električke.

Budem nesmierne rád, keď Úrad verejného zdravotníctva v Bratislave už konečne začne voči mne priestupkové konanie, lebo mi poskytne unikátnu možnosť na ďalšie súdne víťazstvo so svojvôľou juristútov v pozíciách štátnych úradníkov, aby občania Slovenska by sa rukolapne presvedčili, že nemajú právnu povinnosť nosiť rúško.

Harabin vyzval všetkých občanov Slovenska, aby si pre budúcnosť zhromažďovali dôkazy o trestnej činnosti v súvislosti s korona-šikanou

Bývalý minister spravodlivosti začiatkom marca 2021 vyzval všetkých občanov Slovenska, aby si pre budúcnosť zhromažďovali dôkazy o trestnej činnosti v súvislosti s korona-šikanou: „Vážení občania, zabezpečujte a ukladajte dôkazy o trestnej činnosti konkrétnych páchateľov, aby boli k dispozícii v čase, keď nastúpi právny čas. Príde doba, že aj za túto svojvôľu a šikanu budú títo policajti raz trestne stíhaní za trestné činy zneužívania právomoci verejného činiteľa a obmedzovania osobnej slobody.“

V prvom rade je podľa Harabina nutné vedieť, že ani jedno zo súčasných „protipandemických“ opatrení neukladá občanovi SR právnu povinnosť nosiť rúško, respirátor, či dodržiavať lockdown.

Bývalý sudca upozorňuje, že policajti nemajú právomoc kontrolovať opatrenia vlády, resp. Mikasom nariadené uznesenia, či vyhlášky. Obmedzovať ľudskú slobodu a základné práva garantované Ústavou SR je možné totiž len a výlučne zákonom.

Parlament však v tejto súvislosti na počudovanie zákony záhadne nevydáva. Dôvodom je podľa Harabina to, že takéto zákony by boli v rozpore s Ústavou SR aj medzinárodnými dohovormi. Vyhláškami Mikasa a vlastnými uzneseniami sa chce vláda účelovo vyhnúť prijímaniu protiústavných zákonov parlamentom. Nemá totiž istotu, či by ich poslanci aj odsúhlasili.

Dôsledkom tohto postupu vlády je, že uznesenia a vyhlášky nemajú právnu záväznosť pre občana. Pozor – Polícia SR a vláda iba zneužíva právne nevedomie väčšiny Slovákov.

Harabin informuje, že policajt vám nemôže uložiť pokutu, ani vás inak postihovať za niečo, čo vám neukladá zákon. Ak tak koná máte možnosť právne sa brániť! Treba policajta upozorniť na jeho protiprávne konanie a informovať ho, že ak od neho neupustí, podáte naňho trestné oznámenie. Ak neprestane, treba to trestné oznámenie skutočne i podať. Pokutu neplatiť a požiadať o doručenie rozhodnutia o pokute písomne. Správne konanie napokon podľa Harabina spravidla končí napomenutím bez uloženia pokuty. Aj voči napomenutiu sa treba, ale odvolať – treba byť dôsledný a stáť i za svojím až do konca.

Harabin v tejto spojitosti upozorňuje aj na to, že policajt by sa k vám podľa „Mikasa“ nemal priblížiť na menej ako 2 metre a pokiaľ ste nespáchali priestupok (napr. i v aute) nemá ani právo požadovať váš občiansky preukaz. Takéto konanie je v zmysle platného právneho stavu bez najmenších pochybnosti rovnako zneužívaním právomoci verejného činiteľa.

Ľudia majú plné zuby zločincov sediacich vo vláde a protestujú proti súčasnému režimu

Súčasné bezprecedentné a arogantné správanie sa Hegerovej vlády a jeho predstaviteľov vyvoláva v spoločnosti nebývalé napätie. Slováci stále častejšie protestujú proti segregácii neočkovaných a súčasným vládnym korona-opatreniam, ako aj proti vakcinačnej propagande zo strany médií.

Ľudia sú znepokojení aj v súvislosti s neexistujúcou verejnou debatou o očkovaní, keď médiá a tzv. odborníci namiesto objektívneho informovania o viacerých názoroch na vakcíny, plnia jednostranným informovaním agendu farmaceutických firiem a vlády, ktorých snahou je napriek veľkému odporu slovenskej verejnosti zaočkovať celú populáciu experimentálnymi vakcínami.

Hegerova garnitúra po protiústavných a segregačných opatreniach na hraniciach prostredníctvom svojich koaličných poslancov schválila koncom júla Lengvarského novelu zákona, ktorá umožňuje segregáciu neočkovaných. Prostredníctom novej legislatívy umožňuje súčasný režim Mikasovmu Úradu verejného zdravotníctva SR prihliadať pri tvorbe nových protipandemických opatrení na digitálny COVID preukaz.

Taktiež množstvo policajtov ako ochrancovia zákona a poriadku v šokujúcej miere nepozná zákony a Ústavu Slovenskej republiky a v mene korona-nariadení sa dopúšťajú páchania trestného činu, čím vo verejnosti oslabujú dôveru občanov v právny štát. Bezpečnostné zložky neznalosťou paragrafov a základných článkov Ústavy vyvolávajú voči sebe odpor občanov, ktorý môže vyústiť do vážnych nepokojov, za ktoré budú títo príslušníci niesť svoj diel zodpovednosti.

O policajnej covid-šikane vo vlaku voči Slovenke zo strany nadpráporčíka Sádeckého sa dočítate TU.

O proteste na sviatok Dňa Ústavy Slovenskej republiky sa viac dočítate TU.

O šokujúcej streľbe policajných ťažkoodencov do vlastných spoluobčanov protestujúcich proti zločincom vo vláde sa dočítate TU.

O napadnutí starej ženy primitívom v policajnej uniforme sa dočítate TU.

O obmedzení na slobode zdravotne postihnutého človeka odmietajúceho sa podrobiť korona-šikane sa dočítate TU.

Autentické prejavy fašizácie spoločnosti skrz covidizmus a rúškovú šikanu prostredníctvom členov mestského zastupiteľsva mesta Zvolen voči vlastným kolegom. Viac v článku TU.

VIDEO: Ako starosta obce Dobrá Niva vykonával nezákonný nátlak v podobe rúškovej šikany a okresný policajný riaditeľ asistoval tejto nezákonnosti. Viac v článku TU.

Bojovníci proti rúškam spravili opäť nájazd na LIDL. Ľudí prišiel podporiť aj Kotleba. SBSkári si nevedeli radi, tak si na pomoc zavolali policajtov, ktorí prišli namiesto zákona chrániť nadnárodný obchodný reťazec. Viac v článku TU.

Vzor trestného oznámenia pre spáchanie obzvlášť závažného zločinu nátlaku na nasadenie rúška/respirátora pod sankciou odopretia predaja tovaru zo strany obchodného reťazca LIDL. Viac v článku TU.

Rodičia priniesli na Úrad verejného zdravotníctva memorandum so žiadosťou dať deťom v školách a školských zariadeniach okamžite dole rúška. Viac v článku TU.

Vakcinácia a korona-opatrenia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za súčasnou agresívnou vakcinačnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU. Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

Zhrnutie problematiky súčasnej situácie si môžete vypočuť TU - v špeciálnej časti relácie na rádiu InfoVojna "Boj o planétu a mysle ľudí" pod názvom „Covid-19(84) & Plandémia v réžii globálneho kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov“.

Pozrite si tiež rozhovor TU - s informátorkou z WHO Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá tvrdí, že pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Bývalá zástupkyňa Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva JUDr. Marica Pirošíková koncom augusta informovala, že Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu prijal v tejto záležitosti sťažnosť slovenských právnikov vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podnet sa týka masového testovania a aplikovania experimentálnych vakcín proti Covid-19, čo zodpovedá porušeniu Dohovoru o zákaze biologických zbraní, ktorého je Slovensko signatárom. Viac v článku TU.

Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na Medzinárodný trestný súd v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín podporili preživšie obete holokaustu. Viac v článku TU.

Petíciu na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín môžete podpísať TU.

Ochotu pridať sa k podaniu prejavuje stále viac krajín. K žalobe sa 29. septembra pridali aj dve české senátorky. Viac v článku TU.

Zástupcovia tých, čo prežili holokaust doručili list Európskej liekovej agentúre o výzve okamžite zastaviť pichanie covid injekcií ľuďom. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming o zločinoch proti ľudskosti a o podaní na súd v Haagu vo veci vakcinácie a vynucovania očkovania: „Sudcovia v nacistickom Nemecku si mysleli, že sú imúnni voči trestnému stíhaniu a že nebudú niesť zodpovednosť. Mýlili sa. Sudcovia, ktorí rozhodujú dnes, budú niesť zodpovednosť!“. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní. Viac v článku TU.

Ľudia môžu podať trestné oznámenie na pedagógov nútiacich deti nosiť v škole rúška. Viac v článku TU.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, príslušníci polície a sudcovia konajúci v rozpore s ľudskými a občianskymi právami, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

Zdroj: refresher.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti