VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní

05.11.2021 | 11:30
  1
Dr. Richard M. Fleming poskytol rozhovor Mike Adamsovi, zakladateľovi stránky Brighteon, a venovali sa téme podaní na súd v Haagu.

Nakoľko informovanosť o podaní je podľa počtu podpisov na petícii TU na Slovensku lepšia ako v zahraničí, radi by sme Vás požiadali o zdieľanie petície so zahraničnými priateľmi. Ak sme my zvládli prekonať 19 000 podpisov (k 4.11.2020), prečo by to mal byť problém pre krajiny násobne väčšie ako my?

 

Prepis videa:

Fleming: Každý z týchto zbabelcov sa snaží prísť na to, ako sa vyvliecť z dôkazov alebo to hodiť na niekoho iného. To vídate, keď sa systém rozpadáva. Teraz je čas na to, aby sa ľudia ešte viac snažili, aby podporili ľudí, ktorí bránia svoje práva, aby ostali silní a… Toto nie je o násilí, toto je o tom, že dáme tým zlým vedieť, že tí dobrí už toho majú dosť.

Adams: Vitajte v Health Ranger Report na brighteon.tv. Po prestávke sa k nám pridá doktor Richard M. Fleming. Je autorom knihy Je covid-19 biologickou zbraňou? Je tiež tvorcom stránky flemingmethod.com. Je to úžasný výskumník a lekár, ktorý vyvinul a myslím, že aj patentoval niektoré metódy merania zápalu v telesných tkanivách. Takže je to potvrdený expert na zápaly, čo je jeden z dôvodov, prečo rozumie tomu, čo sa deje s covidom, vakcínami a mnohým ďalším. Vystupoval v mnohých nezávislých médiách, kde sa podelil o svoj čas a myšlienky a rozprával o súdoch posudzujúcich vojnové zločiny a ako sa to rozbieha, alebo o medzinárodných tribunáloch proti tým, ktorí sa dopúšťajú vojnových zločinov proti ľudskosti za pomoci biologických zbraní. Dnes sa k nám pridá doktor Fleming po prestávke, ostaňte s nami na Brighteon TV sledovať tento rozhovor.

Adams: Vitajte späť, pridal sa k nám doktor Richard M. Fleming, autor knihy Je covid-19 biologická zbraň? A založil novú petíciu a chceli by sme vás povzbudiť, aby ste ju podpísali. Povie nám, kde ju nájsť. Tu je doktor Fleming. Je mi cťou, pane, že vás mám dnes opäť v relácii. Fanúšikovia vás milujú, takže vďaka, že ste tu.

Fleming: Ďakujem, Mike, a ďakujem ľuďom, ktorí to sledujú. Najjednoduchší spôsob, ako sa dostať k petícii, je ísť na www.flemingmethod.com a prvá stránka, ktorú otvoríte, tam navrchu máte link na petíciu. A táto petícia sa snaží dotlačiť Medzinárodný trestný súd, aby vystúpil a začal sa venovať tomuto prípadu, ktorý bol podaný právničkami zo Spojeného kráľovstva, McCallumovou a Maynovou, tiež právnikmi zo Slovenska, Weisom, Pirošíkovou a Schmidtom, z Francúzska Lepillerom a Cohenom a z Česka Nielsenom. A oni spojili štyri prípady a dali návrh, aby to súd posudzoval ako jeden prípad, čo dáva zmysel z pohľadu súdu. Je to oveľa viac informácií, nemusia riešiť štyri prípady. Ale súd ostal akosi mĺkvy okolo tejto veci, čo je zaujímavé, lebo iné prípady boli väčšinou vykopnuté pre chyby v podaniach, niečo tam bolo zle, ale toto podanie nevykopli. McCairn, Montagnier a ja sme podali prísažné vyhlásenia spolu s knihou Je covid-19 biologická zbraň?, aby sme poskytli dôkazy pre sudcov, aby vedeli, že títo ľudia sa dopustili zločinov a nedávno prišli traja ľudia, ktorí prežili nacistické koncentračné tábory, a poslali podporný list. Moshe Brown, Hillel Handler a Vera Sharavová. Bolo to od nich neuveriteľne odvážne, lebo mi bolo neskôr povedané… A ten list doručili osobne. Bolo mi povedané, že sú ľudia, ktorí prežili nacistické koncentračné tábory, ktorí sa báli podpísať ten list zo strachu z odplaty. A jeden z nich je osobný priateľ Anny Frankovej. Takže to vám napovedá, proti čomu stojíme, s čím máme dočinenia. Títo ľudia vydržali v nacistickom koncentračnom tábore. Takže som pripravil list, v ktorom som ľudí požiadal, aby to podporili, aby sme súdu ešte viac zdôraznili, že majú začať konať, za čo sú zodpovední. Takže to je dôvod pre túto petíciu. V súčasnosti máme okolo 45 000 podpisov a musí ich byť oveľa viac.

Adams: Najprv nám povedzte, kde môžu ľudia nájsť tú petíciu. Iba na vašej stránke?

Fleming: Je veľa spôsobov, ale najjednoduchšie je ísť na www.flemingmethod.com, na tej prvej stránke to budete mať podčiarknuté, kliknete na to a dostanete sa priamo na petíciu. Môžete ju podpísať, môžete k nej pridať viac informácií, ak chcete, ale cieľom je vystaviť tých sudcov určitému tlaku, lebo určite si viete predstaviť, že určite existuje nátlak, aby nikto nič neurobil. A sú ľudia na sociálnych sieťach, ktorí hovoria, že toto je vtip, že USA nemôžu byť brané na zodpovednosť týmto súdom, a im hovorím, že to je presne to isté, čo si myslelo nacistické Nemecko.

Adams: A dôležitým momentom – teda pokiaľ si správne pamätám históriu -, boli Norimberské procesy, ktoré sa konali po páde nacistického režimu. Takže ten režim už neuplatňoval tlak na súdy. A dnes, vy s mnohými kolegami pracujete na tom, aby tieto režimy boli brané na zodpovednosť v čase, keď tieto režimy ešte stále vykonávajú vojnové zločiny, teda ja ich nazývam vojnovými zločinmi proti ľudskosti.

Fleming: Určite ide o zločiny proti ľudskosti a v dokumentoch, ktoré som poskytol právnikom, som bol veľmi konkrétny. V mojich konkrétnych obvineniach je aj minister zdravotníctva, bývalý veliteľ Fort Detrick – David Franz, ktorý pomohol Daszakovi a ostatným a Fauci prevádzal všade peniaze na výskum vylepšenia funkcií (gain of function). Collins, samotný Fauci, Daszak, Berwick, Shi Zhengli, Gatesova nadácia, Bill aj Melinda, lebo aj oni sú v tomto zapletení, Becerra, minister zdravotníctva, Lloyd Austin, minister obrany… Lebo títo ľudia boli do toho desiatky rokov významne zapojení. A fakt, že to robili desiatky rokov, vám hovorí, že pokiaľ ich niekto nebude brať na zodpovednosť, budú pokračovať v tom, čo im je dovolené. My sme za to zaplatili, išli na to peniaze z daní, porušili prísahu dodržiavať a brániť ústavu USA, porušili medzinárodné dohody vyvíjaním biologickej zbrane, pretláčaním vakcín, ktoré nie sú ničím iným, ako kódom tej biologickej zbrane, tým, že neumožnili ľuďom dať informovaný súhlas, čo porušuje viacero dohôd. A ako som už spomenul, každý, kto zložil prísahu dodržiavať a brániť ústavu, či už bol zvolený alebo dosadený, ju porušil a to je vlastizrada. Takže je mi jedno, či ste Anthony Fauci – čo sa jeho týka, môžete k tomu pridať krivú prísahu pred senátorom doktorom Random Paulom -, či ste prezident Biden alebo ktokoľvek iný. Keď vyžadujete, to znamená, že nejde o informovaný súhlas. Lebo informovaný súhlas znamená, že viete a máte právo rozhodnúť sa, že sa nenecháte očkovať. Keď túto možnosť ľuďom odoberiete, porušujete tieto dohody.

Adams: Oni s tým naďalej pokračujú a ľudia naďalej umierajú. Takže je to, akoby… A prepáčte, že som trochu skeptický ohľadom tohto procesu. Aj ja chcem pozitívny výsledok v prospech ľudstva, ako všetci, ale ako sa dá očakávať od systému, že sám seba označí za kriminálny? A určite tlaky na súd, na sudcov, médiá sú plne pod kontrolou veľkých farma firiem, vedecké časopisy tiež. Ako sa kedy vymaníme spod tohto utláčateľského režimu, vakcinačnej tyranie veľkých farma firiem?

Fleming: Takisto, ako to ľudstvo urobilo zakaždým, keď takáto vec vystrčila svoju hnusnú hlavu. Džingischán padol, Adolf Hitler padol. Počas 60. a 70. rokov v Thajsku – zabudol som meno toho teroristu, ale každý z tých ľudí, ktorí si mysleli, že sú nedotknuteľní, každá zo síl za oponou, ktorá si myslela, že je nedotknuteľná, ľudstvo sa im opakovane postavilo a nič iné ako postaviť sa im spoločne a jednotne, keď povieme, že tieto zločiny nebudú pokračovať. Všetci tí ľudia si neustále mysleli, že sú takí nedotknuteľní, a na prvý pohľad tak pôsobili, ale ja som sa rozprával so senátorom Bobom Hallom z Texasu pred dvoma dňami v jeho programe a povedal som: „Zdá sa, že ľudia sú zdrvení z toho, v akých hrozných časoch žijeme. A ja to chcem zmeniť. Chcem, aby si uvedomili, že žijeme v skvelých časoch, lebo dnes, na rozdiel od obdobia spred roka, ľudia začínajú chápať, čo sa deje. A to nám dáva silu. Príležitosť a silu priviesť týchto ľudí k spravodlivosti. Každý chce žiť v časoch v dejinách, keď niečo ovplyvnili. Nuž, predstavte si: Žijeme v takých časoch v dejinách, keď my niečo ovplyvníme. A naše deti a vnuci budú buď profitovať z toho, čo urobíme, alebo budú trpieť za to, čo neurobíme.“

Adams: Dobre ste to povedali. A rád by som počul vašu reakciu aj na túto vec: Práve dnes prezident policajných odborov v Chicagu – myslím, že v Chicagu – povedal primátorovi, aby dal pokoj. „Prídeš o polovicu policajtov, lebo my si vakcínu nedáme, odchádzame tento nadchádzajúci víkend!“ Polovica policajného zboru. Myslím, že to bolo Chicago, ale podobné veci sa dejú v Seatli a v iných veľkých mestách a piloti sú na nemocenskej a zdvihol sa taký veľký odpor, že sa zdá, že americký ľud začína nachádzať odvahu, aby sa postavil a povedal nie. Aj vy to vídate?

Fleming: Určite. A americký ľud musí vyjsť do ulíc s týmito policajtmi, s týmito pilotmi. Musia s nimi protestovať, musia ich podporiť. Viete, pred rokom sme policajtom znižovali rozpočet. Teraz máte príležitosť, ak chcete, aby policajti robili správnu vec… A mnoho ľudí – ja som robil na polícii -, mnoho ľudí, ktorí sú policajtmi, chcú robiť správnu vec. Sú tam, lebo skutočne chcú odviesť službu pre ľudí. Sú tam deň za dňom, tak ako naša lekárska pohotovostná služba, hasiči, polícia, piloti… Snažia sa odviesť dobrú prácu pre ľudí. A potrebujú podporu. Ak sú sami, nie sú takí silní. Ale my môžeme vyjsť s nimi, môžete podpisovať petície a ísť von, nech vás vidia na ulici s nimi. A minulý rok sme videli v USA po uliciach výtržnosti, mestá boli vypaľované a nebol na to žiadny dobrý dôvod. To neboli pokojné protesty. Pokojný protest je, keď idete von a uplatníte svoje ústavné práva na zhromažďovanie a dáte vláde niečo vedieť. Mainstreamové média nemôžu pokračovať… Teda, môžu sa pokúšať, ale nebudú úspešné v udržiavaní statusu quo, lebo vidíte, že sa zdvihla opačná vlna. Mainstreamové médiá sa snažia prísť na to, ako z toho vykorčuľujú. Fauci sa snaží na toto prísť. Collins povedal, že rezignuje na konci roka. On sa snaží prísť na to, ako z toho vykorčuľuje. Redfield už vie, ako sa spakuje na začiatku roka. Každý z týchto zbabelcov sa snaží prísť na to, ako sa vyvliecť z dôkazov alebo to hodiť na niekoho iného. To vídate, keď systém sa rozpadáva. Teraz je čas na to, aby sa ľudia ešte viac snažili, aby podporili ľudí, ktorí bránia svoje práva, aby ostali silní a… Toto nie je o násilí, toto je o tom, že dáme tým zlým vedieť, že tí dobrí toho už majú dosť.

Adams: Toto je hromadné nepodvolenie sa v týchto obrovských korporáciách, ktoré ovplyvňujú dopravu a ďalšie veci. Je zaujímavé, že počas nasledujúcich ôsmich týždňov prídu do platnosti vyhlášky o povinnom očkovaní. Pre mestá a ich zamestnancov, ale tiež pre veľké korporácie ako Boeing, ktorý vyhlásil, že vyhodia ich 120 000 zamestnancov, ak sa nezaočkujú do 8. decembra. Čo by sa podľa vás stalo Boeingu, keby 25-30 000 zamestnancov povedalo nie a odišli by? Viete si to predstaviť?

Fleming: To isté, čo sa deje v nemocniciach, keď lekári a sestry odchádzajú. A aby som vám oznámil: Dnes v Novom Mexiku, na federálnom súde vydal súd predbežné opatrenie, ktorým zablokoval povinné očkovanie v laboratóriu v Los Alamos, v atómovom zariadení v Novom Mexiku. A ja som poskytol prísažné vyhlásenie ako písomný dôkaz pre sudcu, v ktorom vyjadrujem znepokojenie a opisujem riziká vakcín. Ľudia si neuvedomujú, že nielenže tieto vakcíny nefungujú – ak sa pozriete na registráciu na núdzové použitie -, ale dáta dnes veľmi jasne dokazujú, že potláčajú náš imunitný systém. Potláčajú produkciu interferónu, produkciu buniek T helper 2. Keď ľudia dostanú vakcíny od Pfizeru a Moderny a potom dostanú vakcínu proti chrípke, nemajú imunitnú reakciu na chrípku. Je to otupené. Vieme, že počet T-buniek, dôležitých buniek vnútorného systému, sa znižuje po podaní prvej vakcíny od Pfizeru. Vieme, že prirodzená imunita… Prirodzená… Imunita pri prenose z človeka na človeka, lebo na tomto víruse nie je nič prirodzeného. Imunita pri prenose z človeka na človeka je dlhodobá, poskytuje pamäťové bunky poskytuje nielen IgG, IgM protilátky, ale aj dôležité IgA protilátky pre pľúca a zažívací trakt. Vieme, že ak ste boli vystavení alebo ste mali chrípku alebo cytomegalovírus, pravdepodobne už máte určitú prirodzenú imunitu a dnes už vieme, z nedávnych výskumov, že ako som ľuďom hovoril, tieto vakcíny cielia iba spike proteín variantu SARS-COV Wuhan HU1. Takže čím ďalej sme sa od neho dostali, tým viac sme vytvorili selekčný tlak na delta variant, mí a lambda varianty, ale tu je dôležitá vec: Dnes už vieme, že najväčšia prirodzená imunita voči tomuto vírusu pochádza z nukleokapsidovej zložky, ktorú získate iba vtedy, keď to chytíte od druhého človeka. Tieto údaje vyšli iba nedávno. Takže oni vlastne ani neočkujú proti správnej časti vírusu a ako som už povedal, doteraz sa vždy robili vakcíny tak, že sa zobrali všetky varianty so všetkými časťami a to vám vpichli, aby vaše telo mohlo imunitne zareagovať na všetky varianty a na všetky časti, aby to fungovalo. Toto je Jurský park. Doslova. Dostali nástroje od ľudí, ktorí už uskutočnili rôzne objavy. Ide sčasti aj o moju prácu, ktorú doslova ukradli z práce o zápaloch, ktorú som robil začiatkom 90. rokov, to použila Shi Zhengli, aby sformulovala, ako tam vloží glykoproteín 120. Niežeby som bol ja gigantom, ale stoja na pleciach gigantov a vedia príliš málo na to, aby si uvedomovali, aké nástroje majú. Takže sa mohli hrať s rôznymi vecami, ale nerozumejú im úplne a v súčasnosti vlastne „naháňajú vakcínu“.

Adams: Videl som nedávno zverejnené vedecké články, v ktorých sa píše o neúčinnosti vakcín, ktorá už ide do záporných čísel. Takže tí, čo boli očkovaní, môžu mať zápornú 50% mieru hospitalizácie. To znamená, že ak ste očkovaní, vaše riziko hospitalizácie je teraz o 50% vyššie, ako keby ste neboli očkovaní. Takže vakcíny majú opačný účinok, no nemocnice si nechávajú iba tých pracovníkov, ktorí boli očkovaní, a vyhadzujú tých, ktorí sa spoliehajú na prirodzenú imunitu. Kam to speje?

Fleming: Je to úplne šialené. Všetko sa okolo nich rúca: ohľadom zlyhávania týchto vakcín, ohľadom selekčného tlaku, ohľadom ignorácie tohto prístupu, ohľadom priameho neliečenia ľudí, pričom je dostupných čoraz viac liekov, ktoré som meral ja ako aj iní, ktorým niektorí veľmi veria. Prirodzená imunita je to, o čo teraz ide. Snažíte sa vybudovať svoj imunitný systém, však? A Bože chráň, aby sme to robili, lebo všetko, čo nám urobili, karantény, lockdowny, zabraňovanie komunikácii s inými ľuďmi, zabraňovanie sociálnym interakciám – či už ide o rovesníkov alebo náboženské komunity, atď. To, že nás zamkli, nám zobralo všetko to, čo ľudia potrebujú na to, aby mali zdravý imunitný systém. Urobili jednoducho všetko možné pre to, aby oslabili ľudí. A chcem povedať, že je dôkazom sily imunitného systému, že hoci sme zneužívaní už vyše roka, toľko ľudí… Ja som už mal dve kolá SARS-COV-2. Mal som ho pôvodne v januári a potom asi pred dvoma mesiacmi, keď mi niekto posunul delta variant. A ako vidíte, mám 65 rokov, ale stále stále som živý a fungujem, čo určite veľa ľudí zarmúti.

Adams: Je dokonca aj nový výskum, o ktorom hovorievate, o liekoch, o ktorých je známe, že sú efektívne, no sú odopierané, najmä v nemocniciach. A mám na vás niekoľko otázok k tomuto, ale Jerusalem Post práve včera písal o novom výskume z Izraela, izraelskí výskumníci, ktorí potvrdzujú predošlý výskum z USA, podľa ktorého denné užívanie aspirínu znižuje riziko hospitalizácie a vážneho priebehu o takmer 50%. Jednoducho denné užívanie aspirínu, ktorý ľudia brali z iných dôvodov. Zabraňuje totiž zrážaniu krvi.

Fleming: Presne to isté, teda teória zápalovej trombotickej reakcie, ktorú som opísal v roku 1994, je vlastne covid. Covid nie je syndróm uvoľnenia cytokínov, ako to ľudia označujú. Syndróm uvoľnenia cytokínov bolo pekné pomenovanie, ktoré tomu dali veľké farma firmy, keď používali chemoterapiu na ľudí a zobrali T-bunky z ľudí a potom ich zmenili pomocou rovnakej technológie, akú používajú pri týchto vakcínach, potom to vpichli späť do ľudí a telu sa to nepáčilo. Takže uvoľnilo cytokíny a nikto nechce túto liečbu používať a veľké farma firmy prišli s názvom syndróm uvoľnenia cytokínov a potom všetci povedali: „Och, máme na to pomenovanie, tak je okej to robiť, lebo máme pojem, vieme, čo to je.“ Nanešťastie mnoho ľudí sa pozrelo na cytokíny a interleukíny a povedali, že cytokíny sa uvoľňujú. Nie. To zoberiete časti tela von, zmeníte ich a strčíte ich späť dnu, ako to robia veľké farma firmy. Zápalová trombotická reakcia je to, čo sa deje v ľudskom tele, keď doň vstúpi niečo, čo by tam nemalo byť, a telo zareaguje. A aspirín je pri tomto veľmi dôležitý. Zasahuje do funkcie krvných doštičiek, tromboxánu A2, aktivácie zrážania a ľudia umreli na covid-19, lebo neboli liečení. To je bezohľadné. Neviem, čo sa stalo s lekárskou komunitou. Či všetci prišli o rozum alebo akúkoľvek časť tela, ktorú si v tomto momente rozhovoru vyberiete. Stratili „gule“, nerobia medicínu a nestarajú sa o pacientov. Prestali liečiť dýchacie problémy, problémy so zrážaním… Koľkokrát mal niekto vírusovú infekciu a lekár povedal: „Choďte domov, pite veľa tekutín, oddychujte, dajte si aspirín…“ Kam to, do šľaka, zmizlo, Mike?!

Adams: Neviem, zjavne úmyselne odopierajú liečbu a to sú zločiny proti ľudskosti – už len za odopieranie lacných, overených, bezpečných, účinných liekov vrátane ivermektínu. Máme už asi iba 3 minúty v tejto časti. Položím vám inú otázku: Toto je horúca správa – včera večer sme robili rozhovor s informátorom, s expertom na povolovanie federálnych grantov a v rámci kompenzácie covidových opatrení štáty teraz distribuujú peniaze mestám a okresom, komunitám a niektorým firmám v štátoch. Tieto miestne samosprávy potom udeľujú časť peňazí kontraktorom a subkontraktorom. Keďže sú to všetko federálne peniaze, Ministerstvo financií, ktoré spravuje tento program, vyžaduje splnenie exekutívnych príkazov vydaných Bidenom, medzi ktoré patrí povinné očkovanie, od všetkých, ktorí dostávajú tieto peniaze a dokonca aj tí, ktorí ich dostávajú cez niekoľko reťazcov. Takže toto je ďalší spôsob, ako pretláčať povinné očkovanie – cez peniaze, ktoré nazývajú „kompenzačné“. Neviem, ako vy, ale ja sa tým vôbec necítim byť kompenzovaný.

Fleming: Myslím, že otázka teraz znie, či hovorili „Heil Hitler“ alebo „Heil Biden“.

Adams: Je jasné, že sa klaňajú Bidenovi. Ale všetky tieto peniaze tiež vytláčajú firmy zo súkromného sektora, ktoré nedokážu konkurovať, lebo im neprídu peniaze zadarmo.

Fleming: Určite. Pozrite, toto sú naše peniaze, z daní. Vy a ja sme toto zaplatili. Neudelili sme im právomoc, aby to robili, a neudelili sme prezidentovi Bidenovi či komukoľvek inému ústavnú právomoc odobrať informovaný súhlas, odobrať lekárom právomoc liečiť či nanútiť vakcínu. Najvyšší súd už rozhodol v prípade v Missouri pred mnohými rokmi, že nemôžete pacienta nútiť do liečby. Nech sa Najvyššiemu súdu stalo čokoľvek, toto je článok 3 americkej ústavy. Najvyšší súd povedal, že to nemôžete robiť. Ústava nedáva federálnej vláde právomoc vyhlasovať povinné očkovanie alebo dávať akýkoľvek iný zdravotnícky príkaz.

Adams: Ale samozrejme, tyrani budú citovať prípad Jacobsona, ktorý nesprávne interpretujú, ako ste o tom už hovorili.

Fleming: To bolo na začiatku 20. storočia, už sme to dávno prekonali. Sudcovia to už nespomínajú ani mimo oficiálny záznam. Ak sa to vytiahne pri posudzovaní tohto, nebudú to považovať za relevantné pre diskusiu o tomto biologickom programe vakcinácie.

Adams: Dobre, doktor Fleming, vypršal nám čas určený pre túto časť, budeme v rozhovore pokračovať ešte niekoľko minút po prestávke na brighteon.com. Ale pre tých, čo sledujú na brighteon.tv, vďaka za to, že nás sledujete. Navštívte stánku doktora Fleminga, podpíšte jeho petíciu. Je na stránke flemingmethod.com. A sledujte aj rozšírenú časť tohto rozhovoru na mojom kanáli HR Report na stránke brighteon.com. Vďaka, že nás dnes sledujete, všetko dobré.

Adams: Okej, vďaka, že ste tu ostali so mnou, doktor Fleming. Už sme toho dnes prebrali dosť a opäť – veľmi rád sa s vami rozprávam, lebo rozmýšľate veľmi rýchlo a môžeme prejsť mnoho informácií. Teraz sa vás chcem spýtať, ak je to okej – a viem, že je to ťažké, ale: Dokážete si predstaviť, ako by to vyzeralo v januári, februári, marci, ak by sa veci nezmenili? A možno sa zmenia. Ale ak nie, ak ostaneme na tomto kurze. Kam nás to dovedie ako národ?

Fleming: Asi najhoršie je, že ak sa pozriete na zvieracie modely, humanizované myši a modely s makakom rhesus, ktoré sa pôvodne robili s týmto vírusom, so spike proteínom tohto vírusu, poškodenie týchto zvierat priónovými ochoreniami, ak sa pozriete, čo to znamená u človeka – to bude za rok a pol. Takže ak by sme nič neurobili, aby sme zásadným spôsobom zmenili kurz, ktorým smerujeme, od budúceho leta by sme mohli začať pozorovať podstatný počet ľudí s neurologickými dlhodobými chorobami, ak to niekto chce takto nazývať. Ale priónové ochorenie mozgu, ktoré poškodzuje mozog, spôsobuje neurologické abnormality, poruchy pohybu… Choroba šialených kráv je zjavne tá, ktorú ľudia poznajú, Alzheimerova choroba, mnoho týchto neuromuskulárnych chorôb… A ak ich nezačneme vyhľadávať, ak ich nebudeme liečiť a ak nezabránime ich šíreniu skrz tieto masívne očkovacie programy, mohol by sa zdravotnícky systém skutočne preťažiť. A ak si myslíte, že ľudia sú vystresovaní už teraz, začnete vídať… Nemusíte mať veľké percento z miliónov ľudí, ktorých choroby zasiahnu, aby to bolo významné. A ďalej budeme vídať poškodenia srdca, budeme ďalej vídať zápalové ochorenia, asi budeme vídať vyšší počet autoimunitných chorôb, uvidíme množstvo zdravotných problémov, ktoré sme my spôsobili, lebo sme dovolili, aby k tomu došlo. V medicíne a vo vede všeobecne, ale hlavne vo fyzike, v mojej oblasti, keď robíte niečo nesprávne, nepokračujete v tom. Vo fyzike sa veci zvyknú poriadne zvrhnúť. V medicíne, kde ľudia umierajú, to je skutočné zvrhnutie sa. Keď robíte niečo nesprávne, inteligentný človek poodstúpi a povie: „Nerobte to.“ Toto nás predsa naši rodičia neučili. Ako to bolo? „Ak všetci skočia z mosta, skočíte aj vy?“ To práve teraz robíme!

Adams: A vy nežartujete. Viem z prvej ruky o niekom, koho veľmi dobre poznám, koho biznis partner bol tridsiatnik, dokonale zdravý a začal strácať kognitívne schopnosti. Šiel do nemocnice. A jeho mozog začal degradovať a prišiel o krátkodobú pamäť, čoraz viac sa to zhoršovalo, diagnostikovali mu – predstavte si – autoimunitnú encefalopatiu, umrel o niekoľko týždňov neskôr a vykonali na ňom pitvu a lekári boli zarazení. Povedali, že ide o priónové ochorenie. To je niečo, čo viem z prvej ruky, a potvrdzuje to to, čo ste teraz povedali. Tridsiatnici by nemali umierať na priónovú chorobu v USA alebo kdekoľvek na svete. Je to také zriedkavé – teda až doteraz bolo.

Fleming: Dokázali sme… Preto, keď sa mi ľudia začali smiať, keď som povedal, že ide o biologickú zbraň, povedali: „Nie je to až taká zbraň, keď ľudia neumierajú.“ Nie, nie. Dobrá zbraň nezabije vášho nepriateľa. Zmrzačí vášho nepriateľa, zoberie mu, čo má, pomaly, ale isto ho zdecimuje. Toto je prekliato dokonalá biologická zbraň, keď sa nad tým zamyslíte. Pôvodným cieľom bol insert HIV glykoproteínu 120, ktorý je presne na tom mieste receptora 5AC, o ktorom som hovoril pri stravovaní a srdcových chorobách začiatkom 90. rokov, čo bol dôvod, prečo začali ísť po mne. A kvôli schopnosti správneho monitorovania nukleárnym kvantitatívnym meraním ako je Flemingova metóda, ktorá dokázala, že nielenže používame zobrazovacie techniky nesprávne, boli kvalitatívne iba vizuálnym odhadom, ale my navyše ľudí príliš ožarujeme a nedostavujú sa výsledky, aké by sa mali dostaviť. Takže som vyzýval, aby sa to obmedzilo, aby sa zmenil spôsob, ako to robíme, a aby sme to začali kvantifikovať a kvôli tomu sa na mňa spustilo peklo zo strany federálnej vlády. Ale viete čo? Niekto mi povedal pred týždňom v sobotu, že som ten dobrý. Lebo keby som bol ten zlý za to, že som spravil niečo zlé, ako si oni myslia, keď ľudia, ktorí to robia zle, vám povedia, že niekto iný urobil niečo zle, potom sa zamyslíte, kto možno robí veci správne a kto zle. Toto sú zlí hráči.

Adams: Keď sa história obzrie za touto súčasnou dobou, vy ste bezpochyby ten dobrý. Vy ste mimoriadne popredná kladná postava za to, čo robíte, a musím povedať, že ma inšpiruje to, čo robíte. Vaša odvaha, čas, ktorý tomu venujete, že sa ozývate, neplatia vás za ktorýkoľvek z rozhovorov… Vy obetujete svoj čas a zdroje a ešte sa sám vystavujete útokom, cenzúre a tak ďalej, toto dávate do stávky. A to tí dobrí robia. Takže sa vám chcem poďakovať za to, čo robíte. Mení to situáciu. Zásadným spôsobom. Bojujete za ľudstvo.

Fleming: Toto je pre naše deti a vnukov. A pred týždňom v sobotu, keď som robil tú prezentáciu vo Friscu, v Texase, povedal som, vtedy mi to napadlo. Niekedy sa to stáva. Povedal som: „Moji starí rodičia a moji rodičia sa na mňa pozreli a povedali: Chceme pre teba lepší svet. A urobili všetko predstaviteľné, aby svet urobili lepším. A ak teraz nebudeme konať, znamená to, že hovoríme našim deťom a vnukom: Je nám to jedno. Budete mať horší svet. Viete čo? Nemám na výber, žiadny dobrý rodič nemá na výber, žiadny dobrý človek nemá na výber, mama či otec, strýko či ktokoľvek ste, kvôli ľuďom, na ktorých vám záleží: Zanechať tento svet v lepšom stave, nie v horšom, je našou zodpovednosťou a povinnosťou. A deti a vnuci, ak im odoprieme svet, ktorý sme poznali, v ktorom sme vyrástli, budú si to pamätať, budú nás za to môcť súdiť a budú nás za to súdiť. Takže ak si myslíte, že je dnes náročné alebo ťažké postaviť sa a urobiť správnu vec, len si pomyslite na dôsledky toho, keď sa vaše deti a vnuci budú pýtať: „Prečo si sa vzdal všetkého, čo si mal, a vzal si mi to bez pochybností, ktoré mali tvoji rodičia a starí rodičia.“ Dlhujeme im to.

Adams: Och, áno, dobre ste to povedali a, mimochodom, keď sa toto všetko prevalí a myslím, že počas najbližších 2-3 rokov budú veľmi zjavné škody spôsobené týmito vakcínami a neposkytovaním liečby, nechcel by som byť v koži tých lekárov a správcov nemocníc, ktorí požadovali, aby sa nepoužíval ivermektín, vitamín C, zinok, aspirín… Ako sa títo ľudia budú zodpovedať za to, čo urobili? Ako šialení budú mazať svoje kontá na facebooku, twitteri, rozhovory, ale viete čo? Internet nikdy nezabúda. Vieme, kto títo ľudia sú, vieme, čo ste urobili.

Fleming: A ako som ľuďom povedal, laboratórium vo Wuhane okresalo svoju databázu, však? Ja mám časť z toho. Budeme týchto ľudí brať na zodpovednosť. A keď som sa teraz rozprával s lekármi… Už je to 22 mesiacov, ja som zodpovedným poskytol veľa času. Skutočne. Snažil som sa povedať: „Okej, chápem, nie si vedec.“ Opäť, na tej prezentácii som ľuďom vysvetľoval: „PhD. je niekto, kto rieši problémy. MUDr. je niekto, kto lieči problémy a JUDr. je niekto, kto spôsobuje problémy.“ Takže ja chápem, že lekári neriešia problémy a v zásade sú veľmi dobrí v tom, že keď im raz dáte odpovede, sú veľmi dobrí v nasadzovaní liečby, ale musia dostať odpovede. Takže 22 mesiacov som bol trochu v úzadí a povedal som: „Okej, chápem. Neviete a snažíte sa počúvať Fauciho a mocných. Ale už sme v tom 22 mesiacov a nemusíte byť PhD., aby ste prišli na to, že niečo tu nie je celkom v poriadku.“ A PhD. – zo všetkých skupín je u nás najmenej pravdepodobné, že sme zaočkovaní. Takže teraz mením prístup a hovorím: „Čas vypršal. Prešlo 22 mesiacov. Prestaňte robiť hlúposti a začnite myslieť a počúvať, čo vám my ostatní hovoríme, lebo v Norimbergu išli najprv po vládnych úradníkoch, ale potom boli súdy s lekármi a sudcami. A prisahám Bohu, keď do toho pôjdeme, pôjdeme po lekároch a sudcoch a právnikoch, ktorí to blokovali, lebo ľudia trpeli. A kým som tu, neprejde vám to. Už sme v tom 22 mesiacov – zapnite mozog, nehovorte mi, že ste príliš zaneprázdnení, aby ste to zobrali a pracovali na tom, lebo za 22 mesiacov nie ste príliš zaneprázdnení, ste príliš leniví.“

Adams: Áno, bez srandy. Dobre ste to povedali. A teším sa, keď budem od vás počuť správy o ďalšom pokroku, vrátane vášho úsilia a úsilia vašich kolegov, ktorých ste spomenuli. Chcem poslucháčom pripomenúť: Podpíšte petíciu pre Medzinárodný trestný súd, aby zobral tento prípad a vzniesol obvinenie z medzinárodných zločinov proti tým, ktorí sú z toho vinní. Choďte na stránku flemingmethod.com, Fleming s jedným m, flemingmethod.com, nájdete tam petíciu, tiež ďalšie informácie. Doktor Fleming, máte tam aj akýsi protokol o preventívnej liečbe, však?

Fleming: Áno a teraz tam uvidíte k tomu autorské práva, ktoré sme tam pridali, a protokoly sme stiahli, lebo už sú na ne autorské práva, ale je to dôležité z tohto dôvodu: Tieto autorské práva vydala americká federálna vláda. To znamená, že americká federálna vláda už uznala túto liečbu. To bolo dôležité pri získaní autorských práv. Takže je to dostupné pre ľudí, ktorí telefonujú a chcú to dostať alebo poslať na mail, aby to dostali k lekárom. Ale museli sme to stiahnuť, lebo sú na tom autorské práva, lebo inak by niekto mohol povedať, že sa vzdávam autorských práv.

Adams: Áno, že to dávate do verejného priestoru.

Fleming: Ale znamená to, že federálna vláda prijala túto liečbu.

Adams: Správne. A NIH vie, že ivermektín funguje, aj ten zaradili na svoju stránku.
Doktor Fleming, vždy je pre mňa potešením, keď sa s vami môžem rozprávať, a som veľmi rád, že ste súčasťou nášho sveta a ste odhodlaný podnikať tieto kroky, aby ste pomohli ľudstvu postaviť sa tejto tyranii. Keď sa budú písať historické knihy, vďaka vašej práci budú žiť ľudia, ktorí by inak umreli. Zamyslite sa nad tým. Doslova zachraňujete životy. Ktovie koľko. Môžu to byť milióny, kým toto skončí. Ste skvelý človek, vďaka za rozhovor.

Fleming: Je to od vás veľmi milé, ďakujem.

Adams: Všetko, čo som povedal, myslím vážne. Práca doktora Fleminga ma dojala. A pre váš, čo toto sledujete: Som dojatý aj z vašej podpory. Pokojne zdieľajte tento rozhovor na akejkoľvek platforme. Vrátane Brighteonu, môžete to dať na vlastný kanál tam. Je mi to jedno. Je to moja platforma, urobte to. Preto sme to vytvorili – aby sme viedli tieto rozhovory. Vďaka za sledovanie a urobte to, čo je dnes nevyhnutné, aby ste sa postavili za ľudstvo. Som Mike Adams, zakladateľ Brighteonu. Všetko dobré.

Zdroj: ugetube.com
Preklad: Odborná komisia

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti