VIDEO: Informátorka z WHO: Pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií

03.08.2021 | 19:00
  21
Rozhovor s Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá hovorí o dnešnej situácii s pandémiou, o WHO a ďalších, pre mnohých prekvapivých súvislostiach.

Dr. Astrid Stuckleberger (MSc, PhD, PD) je odborníčka na medzinárodné zdravie už viac ako 20 rokov, ktorá v rokoch 2009-2012 spolupracovala s WHO ako inštruktorka na implementácie medzinárodných nariadení o zdraví.

Vo videu si môžete pozrieť rozhovor s Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá hovorí o dnešnej situácii s pandémiou, o WHO a ďalších, pre mnohých prekvapivých súvislostiach.

Jej šokujúce svedectvo potvrdzuje informácie od mnohých ďalších nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov, ktorí na základe faktov tvrdia, že za korona-opatreniami a agresívnou vakcinačnou kampaňou stoja farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát, ktorý stojí v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Navyše v celej záležitosti ide o zločiny proti ľudskosti aj z dôvodu, že experimentálne vakcíy sa využívajú ako biologické zbrane.

„Podporujú lockdown, podporujú rúška, Opatrenia prijaté na zatvorenie ekonomiky a verejného života s reštauráciami … všetky tie športy, tiež tá zdravá časť. Všetko zdravé sa uzatvára. A potom dýchanie rúškom, ktoré vytvára chorobu. Oni zmenili rétoriku: Si chorý a musíš dokázať, že si zdravý. A jediný spôsob ako to dokázať je - urobiť si PCR test, ktorý nie je efektívny,“ uviedla Stuckleberger.

Dodala tiež, že WHO funguje ako díler a propagátor vakcín a celý plán bol dokonale premyslený so zámerom presvedčiť ľudí, že jediným východiskom je vakcína.

V tejto súvislosti upozornila, že z WHO sa stala svetová očkovacia organizácia, ktorá v spolupráci so Svetovou alianciou pre vakcíny a očkovanie (GAVI) predáva vakcíny. Členské štáty tvoriace GAVI sú navyše ako účastníci tohto projektu akcionármi, takže oni samotné na mnoho miliardovom obchode s vakcínami profitujú.

„Svetová banka podpísala s GAVI a Billom Gatesom partnerstvo pre medzinárodný finančný nástroj na imunizáciu (IFFIm). A tento IFFIm v skutočnosti financuje niečo, čo sa volá Koalícia pre inovácie v oblasti pripravenosti na epidémie (CEPI). A tá vedie výskum o príprave a je základom programu medzinárodnej iniciatívy COVAX (ktorá sprostredkováva vakcíny - pozn. red. IV). Takže WHO, GAVI a CEPI, čo sú vlastne vlády sveta. Vaša vláda platí za vedenie kampane COVAX vo svete,“ vysvetľuje Dr. Stuckleberger.

Súčasnú pseudopandémiu označila za dokonale a systematický organizovaný projekt, v ktorom všetky médiá hovoria ten istý príbeh, za ktorého publikovanie majú dobre zaplatené.

Dr. Stuckleberger hovorí o absencii verejnej debaty a všade prítomnej cenzúre. „Nachádzame sa v sci-fi. V politizácii novej falošnej vedy. A je to dosť dramatické, pretože to má dopad na ľudí a ich životy, na ich ekonomiku. Ľudí možno zachrániť, ale oni cenzurujú lekárovi, cenzurujú spôsob liečby, ktorý funguje,“ uviedla.

„WHO v spolupráci s mainstreamovými médiami veľmi dobre analyzovali systém a celý ho majú v rukách,“ pokračuje Stuckleberger a poukázala na osoby, ktoré operujú nad generálnym tajomníkom OSN. V celej hierarchii operuje Bill Gates ako súčasť GAVI, tá je však zastúpená radou a nad ňou funguje Rockefellerova nadácia.

Zdôraznila, že predmetom vyšetrovania v celej záležitosti bude množstvo ďalších organizácií.

Viac vo videu:

Zdroj: rumble.com / InfoVojnaodbornakomisia.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti