VIDEO: Mikasovi úradníci zavreli trnavské bistro predávajúce burgery bez segregácie neočkovaných. Majiteľ to vyriešil po svojom …

24.11.2021 | 15:45
  56
Podnikateľ z Trnavy sa odmietol stotožniť s totalitnými opatreniami segregujúcich jeho zákazníkov v mene boja s koronavírusom.

Hygienička z Mikasovho úradu prišla 23. novembra 2021 za asistencie polície riešiť trnavskú gastro prevádzku, ktorá si 80 rokov od dôb fašistickej segregácie ľudí počas druhej svetovej vojny v nacistami okupovaných štátoch dovolila obsluhovať občanov bez ohľadu na to, či majú v sebe pichnutú injekciu proti Covid-19.

Viac o incidente v článku TU.

Majiteľ sa odmietol stotožniť s totalitnými opatreniami segregujúcich jeho zákazníkov v mene boja s koronavírusom. Odpoveďou byrokratov z Úradu verejného zdravotníctva bolo rozhodnutie uzatvoriť jeho prevádzku až do Vianoc, čím mu bola obmedzovaná sloboda podnikania zaručená zákonom a garantovaná Ústavou SR pod vlajkou sanitárnej covid-diktatúry.

Podnikateľ z Trnavy však oznámil, že proti rozhodnutiu sa odovolá a jeho prevádzka bude naďalej otvorená pre všetkých zákazníkov formou predaja cez okienko.

Viac vo videu:

Zdroj: Facebook Hollywood Burger / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti